Stylography: stilul care scrie povesti

Salon de infrumusetare | Antica Studio

Poate că ‘photography’ înseamnă scrierea cu lumină, dar Antica studio – salon de infrumusetare propune un nou tip de caligrafie care deschide noi uși în domeniul construirii și interpretării unei imagini. Scrierea prin intermediul stilului personal ce devine, astfel, un instrument unic de subliniere a identității fiecăruia dintre noi.

Realitatea confirmă că promisiunile rostite sunt adesea destinate uitării, însă promisiunile scrise capătă o dimensiune asumată, a unui contract pe care este puțin probabil să îl încălcăm. Acesta este și motivul pentru care specialiștii Antica Hair Studio le oferă tuturor celor care ne trec pragul experiența de a-și scrie singuri povestea prin conturarea și menținerea stilului personal. Altfel spus, oferim o nouă perspectivă asupra lucrurilor, valorilor, relațiilor interumane. Primii cărora trebuie să le facem o promisiune suntem noi înșine. Aceea de a fi cea mai bună variantă a noastră, prin permanenta căutare a autenticității, calității și a unui dialog constant cu profesioniștii din domeniul imaginii. Principalul contract care stă la bază dezvoltării personale este cel încheiat cu tine.

Există voci care afirmă că suntem ceea ce mâncăm, altele care ne definesc prin prisma oamenilor de care ne înconjurăm, dar toate au un punct comun: suntem cumulul alegerilor pe care le facem. De la apa pe care o bem, la produsele de îngrijire personală și până la felul în care alegem să ne purtăm părul, unghiile, emoția, avem nu numai libertatea, dar și responsabilitatea devenirii.

Frumusețea este un abecedar care nu se învață în școală. Antica Hair Studio îl folosește pentru a scrie cu pasiune despre schimbare, descoperire, reinventare. Fiecare tunsoare, coafură sau tratament cosmetic ce poartă semnătura specialiștilor noștri este o sfidare la adresa monotoniei și o afirmare a propriului Eu. Este un limbaj despre care se vorbește mult, dar se folosește puțin. E o alegere. Opțiunea de a scrie cu tine, pe tine, prin tine. Stylography. Stilul prin care frumusețea își lasă urmele în lume. Simplu, precum cuvintele potrivite își croiesc calea către inimi însetate de emoții.

Leave a Reply