Epilare definitiva laser

Epilare definitiva laser | Antica Studio

Epilarea definitivă cu laser este cea mai eficientă metodă de îndepărtare a părului disponibilă, care poate fi folosită aproape oriunde pe față și corp. Spre deosebire de alte metode, precum epilarea cu ceară și bărbieritul, îndepărtarea părului cu laser dă rezultate de lungă durată. Părul va deveni mai fin și mai moale, adică mai puțin vizibil, iar creșterea va încetini din ce în ce mai mult cu fiecare ședință de tratament.

Epilarea definitivă laser utilizează energia luminoasă pentru a deteriora sau distruge permanent foliculii de păr. Acest tratament vizează rădăcinile de sub suprafața pielii, folosind un laser de calitate medicală pentru a preveni revenirea.

Foliculul de păr trebuie să fie vizat la un anumit moment în timpul ciclului său de creștere, pentru a preveni revenirea părului. Deoarece firele individuale ar putea fi în diferite momente ale ciclului lor de creștere, veți avea nevoie de mai multe ședințe de tratament pentru a vedea rezultate de lungă durată. De obicei, recomandăm 6-8 programări, la 4-6 săptămâni între ele.

Epilarea definitivă cu laser este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei, și este compatibilă cu toate tonurile pielii. Funcționează pe întregul corp, inclusiv în zonele sensibile, cum ar fi fața și linia de bikini.

De ce să alegeți o epilare permanentă laser?

Tratamentul Antica Studio de epilare definitivă vă permite să beneficiați de pielea netedă, evitând firele de păr crescute sub piele și iritațiile care pot apărea odată cu bărbieritul sau epilarea clasică. Rezultatele sunt, de asemenea, de mult mai lungă decât epilarea cu ceară, cu zahăr sau cu îndepărtarea părului cu creme depilatoare.

Spre deosebire de un tratament tip epilare IPL (lumină intensă pulsată), epilarea cu laser este potrivită și pentru tonurile întunecate ale pielii și zonele greu accesibile. De asemenea, spre deosebire de electroliză, procedeul laser poate fi folosit pentru a îndepărta părul pe tot corpul, cu capacitatea de a viza zone mari în același timp.

Beneficii epilare definitivă cu laser

  1. Reduceți permanent părul. Îndepărtarea cu laser oferă o reducere permanentă care poate ajunge până la 90%. Orice fir de păr care revine va fi mai fin, mai ușor și mai moale, cu beneficiul suplimentar al pielii mai netede.
  2. Fără fire crescte sub piele. Îndepărtarea cu laser reduce în mare măsură nevoia de bărbierit și epilare, astfel încât puteți să vă luați la revedere de la rădăcinile rebele, erupțiile după bărbierit sau epilat.
  3. Economisiți timp și bani. Investești într-un tratament de îndepărtare a părului cu laser și este posibil să nu mai fi niciodată nevoit să te epilezi sau să te razi, economisind timp și bani pe termen lung.
  4. Îmbunătățiți tonusul și textura pielii, scăpând de problemele cu pigmentarea neuniformă rămasă după bărbierit sau epilare.
  5. Cel mai comod mod de a efectua o epilare definitivă facială. Pielea feței este nu enapărat cea mai sensibilă, dar este cu siguranță cea mai vizibilă, iar din toata suita metodelor de epilare, cea cu laser lasă cele mai puține urme. În plus, o procedură definitivă inghinală vă va asigura că nu vom fi niciodată surprinși ”nepregătiți”, știind că aceasta zonă este tratată aproape întotdeauna doar înainte de un moment sau eveniment pentru care ne pregătim. Pe scurt, zona inghinală nu prea intra pe lista de tratamente de epilare periodice…
  6. Cel mai puțin dureros mod de a trata zona inghinala. Procedura de epilare definitivă inghinală nu se poate compara cu metodele clasice (ceara, lama de ras), iar când discutăm de o zona atăt de sensibilă și de dificil de acoperit, avantajele devin extrem de importante.
  7. Ședințele de epilare definitivă sunt cele mai plăcute și comode – le puteți face în timp ce citiți, stați de vorbă, ascultați muzică, beți o cafea. În cazul în care adormiți la ședința de epilare – ne referim la cele clasice, sigur trezirea se va petrece în cel mai neplăcut mod. Pe când, la o procedura cu laser, fie ea chiar și una definitivă inghinală, nu veți simți preactic nimic.

Cum se petrece o ședință de epilare definitivă laser?

V-am prezentat deja ce se întâmpla cu firul de păr în cazul epilării definitive, care sunt avantajele pentru pielea bronzată și, în general, v-am spus ca pielea va suporta mult mai bine acest procedeu decât cele clasice.

Trebuie acum să vă atragem atenția și la ce trebuie să aveți în vedere ca precauții. În primul rând, nu vă puteți expune la soare înainte și după tratamentul de epilare definitivă – cel puțin 3 zile. De asemenea, este bine să evitați medicamentele sau produsele care au în componență ingrediente fotosensibile.

Iar acum, așa cum am promis, iată cum se derulează o ședință obișnuită de epilare definitivă cu laser. Primul pas în epilarea cu laser începe cu câteva zile înainte de tratamentul propriu-zis. Pacientul trebuie să bărbierească zonele care trebuie tratate cu câteva zile înainte. Aproape de ziua procedurii, pacientul trebuie să se abțină de la utilizarea aparatului de ras. Loțiunile pentru depilarea cu ceară sau îndepărtarea părului trebuie evitate în special în timpul acestei faze de pre-tratament, precum și între două ședințe de tratament.

Spre deosebire de majoritatea procedurilor de chirurgie plastică, epilarea cu laser poate fi efectuată fără a fi nevoie de sedare sau anestezie puternică. În ziua procedurii, se poate aplica o cremă anestezică locală, dar acest pas nu este esențial în toate cazurile. Furnizorul de tratament poate utiliza un spray say un gel pentru a face experiența de tratament mai confortabilă, în funcție de tipul de laser care trebuie utilizat.

Pacientului va trebui să poarte să poarte ochelari speciali care sunt proiectați pentru a filtra lumina dăunătoare în timpul procedurii. Dispozitivul laser va fi ajustat pentru a se potrivi cu nevoile unice ale pacientului. Specialistul va utiliza laserul mai întâi pe câteva spoturi de testare pentru a optimiza puterea, dimensiunea și frecvența pulsului, pentru rezultate sigure și eficiente.

Un dispozitiv laser portabil este apoi concentrat cu precizie pe foliculii de păr nedoriti. Durata ședinței de tratament va depinde de gradul de îndepărtare a părului și de suprafața implicată. Majoritatea pacienților raportează un disconfort mic sau deloc în timpul tratamentului cu epilare cu laser.

Mult mai multe informații, și în cel mai mare detaliu, veți primi de la specialiștii noștri atunci când ne veți contacta pentru o programare.

Contactati-ne

Strada Popa Savu, nr.77, Apt. 1, int. 01 Sector 1, Bucuresti 011432

0766 277 276
031 106 1408
0765 736 117

Stilou cu pana | Antica Studio