Epilare definitiva laser

Epilare definitiva laser | Antica Studio

Epilarea definitivă cu laser este cea mai eficientă metodă de îndepărtare a părului disponibilă, care poate fi folosită aproape oriunde pe față și corp. Spre deosebire de alte metode, precum epilarea cu ceară și bărbieritul, îndepărtarea părului cu laser dă rezultate de lungă durată. Părul va deveni mai fin și mai moale, adică mai puțin vizibil, iar creșterea va încetini din ce în ce mai mult cu fiecare ședință de tratament.

Epilarea definitivă cu laser utilizează energia luminoasă pentru a deteriora sau distruge permanent foliculii de păr. Acest tratament vizează rădăcinile de sub suprafața pielii, folosind un laser de calitate medicală pentru a preveni revenirea.

Foliculul de păr trebuie să fie vizat la un anumit moment în timpul ciclului său de creștere, pentru a preveni revenirea părului. Deoarece firele individuale ar putea fi în diferite momente ale ciclului lor de creștere, veți avea nevoie de mai multe ședințe de tratament pentru a vedea rezultate de lungă durată. De obicei, recomandăm 6-8 programări, la 4-6 săptămâni între ele.

Epilarea definitivă cu laser este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei, și este compatibilă cu toate tonurile pielii. Funcționează pe întregul corp, inclusiv în zonele sensibile, cum ar fi fața și linia de bikini.

De ce să alegeți epilare definitivă laser?

Tratamentul Antica Studio de epilare definitivă laser vă permite să beneficiați de pielea netedă, evitând firele de păr crescute sub piele și iritațiile care pot apărea odată cu bărbieritul sau epilarea clasică. Rezultatele sunt, de asemenea, de mult mai lungă decât epilarea cu ceară, cu zahăr sau cu îndepărtarea părului cu creme depilatoare. Spre deosebire de IPL (lumină intensă pulsată), epilarea cu laser este potrivită și pentru tonurile întunecate ale pielii și zonele greu accesibile. De asemenea, spre deosebire de electroliză, procedeul laser poate fi folosit pentru a îndepărta părul pe tot corpul, cu capacitatea de a viza zone mari în același timp.

Beneficiile epilării cu laser

Reduceți permanent părul. Îndepărtarea cu laser oferă o reducere permanentă care poate ajunge până la 90%. Orice fir de păr care revine va fi mai fin, mai ușor și mai moale, cu beneficiul suplimentar al pielii mai netede.

Fără fire crescte sub piele. Îndepărtarea cu laser reduce în mare măsură nevoia de bărbierit și epilare, astfel încât puteți să vă luați la revedere de la rădăcinile rebele, erupțiile după bărbierit sau epilat.

Economisiți timp și bani. Investești într-un tratament de îndepărtare a părului cu laser și este posibil să nu mai fi niciodată nevoit să te epilezi sau să te razi, economisind timp și bani pe termen lung.

Îmbunătățiți tonusul și textura pielii, scăpând de problemele cu pigmentarea neuniformă rămasă după bărbierit sau epilare.

Contactati-ne

Strada Popa Savu, nr.77, Apt. 1, int. 01 Sector 1, Bucuresti 011432

0766 277 276
031 106 1408
0765 736 117

Stilou cu pana | Antica Studio