Coafor – salon profesional

Felul in care iti aranjezi parul este mai mult decat oglinda starii de spirit, este semnatura propriei personalitati si a unui stil autentic. La Antica Hair Studio, serviciile de coafor reprezinta identificarea stilului personal si conturarea celor mai frumoase trasaturi estetice prin melanjul de culori, texturi si volum create prin vopsitul si aranjarea podoabei capilare. Realizam tot tipul de coafuri, de la cele descrise de lejeritate până la cele conceptuale, destinate evenimentelor speciale.

Hair-stylistii nostri sunt foarte pasionati de ceea ce fac, de aceea, pentru a se asigura ca tu beneficiezi de cele mai bune servicii, participa frecvent la cursuri de formare, workshop-uri si seminarii. Astfel, sunt la curent cu noile tendinte in ceea ce priveste arta coafarii parului, culorile anului, tehnici noi de lucru si orice alt lucru este de interes si poate ajuta la dezvoltarea lor ca si profesionisti.

Lucram doar cu produse profesionale de top, pentru ca parul tau sa se simta in siguranta cu noi. Fie ca alegi sa iti scurtezi putin varfurile, sa il coafezi sau chiar sa faci o schimbare totala de look prin coafura si vopsit, specialistii nostri vor fi alaturi de tine pe tot parcusul procedeului, sfatuindu-te si asigurandu-se ca rezultatul va fi pe masura asteptarilor tale. In acest fel, ne asiguram relatia pe termen lung cu tine.

La Antica Hair Studio suntem impreuna cu ai nostri clienti o familie, pentru ca ne dorim sa dezvoltam o relatie de lunga durata impreuna. Atat cat ramai mai fidel unui hair-stylist, acesta va sti de la vizita la vizita cum sa te consilieze si ce imbunatatiri sau retusuri sa iti mai aduca. De aceea, noi credem in apropierea aceasta fata de client si ne dorim sa daruim perfectiune, pentru ca persoanele care aleg sa ne treaca pragul sa se indragosteasca iremediabil de noi.

Contactati-ne

Strada Popa Savu, nr.77, Apt. 1, int. 01 Sector 1, Bucuresti 011432

0766 277 276
031 106 1408
0765 736 117

Stilou cu pana | Antica Studio