Cosmetica faciala

Cosmetica faciala | Antica Studio

Nu putem opri timpul din curgerea lui fireasca. Dar putem schimba felul in care acesta isi lasa amprenta pe chipul nostru prin tratamentele pe care le punem la dispozitia celor care ne trec pragul la Antica Salon Cosmetica faciala. Nu putem eluda stresul si oboseala, dar putem elimina urmele lor prin ingrijirea atenta a tenului pe care numai retina specialistului il poate privi in complexitatea si forma lui ideala.

Factori precum radiatiile UV, vantul, poluarea atmosferica, caldura excesiva sau chiar apa prea dura pe care o utilizam pentru a ne spala pot influenta foarte mult evolutia si starea de bine a pielii. Oricare ar fi tipul de ten (normal, uscat, mixt sau gras) pe care il avem, lipsa îngrijrii sau îngrijirea neadecvată, netinand seama de caracteristicile, sale sunt factori care in timp favorizează apariția diferitelor probleme: acnee, pete maronii, ridare prematură, deshidratare, sensibilități, cuperoză etc.

Rutina zilnica de ingrijire a tenului pe care o aplicam acasa este benefica pentru noi, insa nu de ajuns. Din cand in cand, o vizita la un salon de cosmetica poate ajuta mai mult decat crezi, pentru ca doar acolo poti vedea cu adevarat ce se intampla cu el.

Specialistii nostri iti vor face analiza tipului de ten si a eventualelor probleme cu care te confrunti, iar impreuna veti gasi care este cea mai buna metoda pentru a combate acest lucru. Sau poate doar iti doresti sa ai parte de o zi de rasfat, cu un tratament revitalizant sau hidratant. O zi doar pentru tine, in care pielea ta este actorul principal.

Oricare ar fi alegerea ta, la Antica Salon Cosmetica Faciala vei gasi cele mai bune servicii, alaturi de poate cei mai buni specialisti in domeniu

Contactati-ne

Strada Popa Savu, nr.77, Apt. 1, int. 01 Sector 1, Bucuresti 011432

0766 277 276
031 106 1408
0765 736 117

Stilou cu pana | Antica Studio