Frizerie

Coafor si frizerie | Antica Studio

Fiecare fizionomie si personalitate merita sa fie completate de tunsoarea potrivita, tocmai de aceea, lungimea parului face diferenta. Intr-o lume a vitezei, in care nu avem timp pentru noi insine, tunsoarea pe care o purtam ne ajuta nu numai sa aratam bine, indiferent de momentul zilei, dar contureaza si liniile in care parul se aranjeaza fara a pierde ore in sir in fata oglinzii.

La noi, in salonul de frizerie Antica cu asta ne ocupam. Ne asiguram ca tu te vei bucura de o tunsoare moderna si usor de intretinut in acelasi timp, prin care te vei face remarcat celor din jur. Stilistii nostri iti vor asculta dorintele si te vor sfatui in privinta tunsorii alese, bazandu-se pe cunostintele acumulate in cursurile pe care le-au urmat de-a lungul timpului. Facand acest lucru, suntem convinsi ca rezultatul obtinut va fi unul pe placul tau.

Ne dorim sa avem clienti 100% multumiti, de aceea suntem atenti la toate dorintele clientilor nostri, straduindu-ne sa oferim nu numai o tunsoare de calitate, ci o intreaga experienta. Din momentul in care ne vei pasi pragul salonului si pana la plecare, ne vom asigura ca tu vei fi tratat cu servicii premium, pentru ca ne dorim să avem clienți ce ne vor alege pentru o perioadă îndelungată de timp.

Am ales sa folosim doar produse de styling calitative, ce vor ajuta parul tau sa se bucure de o ingrijire adecvata. Daca te-am convins si iti doresti sa ai parte de un royal treatment, atunci nu ezita sa ne contactezi pentru a face o programare. Vom incepe impreuna calatoria prin care tu te vei transforma intr-un adevarat „print”.

Contactati-ne

Strada Popa Savu, nr.77, Apt. 1, int. 01 Sector 1, Bucuresti 011432

0766 277 276
031 106 1408
0765 736 117

Stilou cu pana | Antica Studio