Micropigmentare

Micropigmentare | Antica Studio

Credem in culoare. In intensitatea vietii descrisa prin tonuri, nuante si combinatii de culori a caror putere nu se rezuma doar la a schimba starea de spirit, ci o intreagă lume. Folosim micropigmentarea pentru a defini trasaturi ascunse si pentru a construi o imagine perfecta ce nu se supune duratei timpului. Aceasta nu reprezinta altceva decat un machiaj semipermanent ce este realizat cu pigmenti cosmetici medicali de o calitate superioara.

Prin micropigmentare putem corecta atat tatuajele cosmetice vechi sau executate gresit, cat si forma actuala a sprancenelor tale. Prin aceasta tehnica, te vei bucura in permanenta de sprancele mult visate, fara sa iti mai faci griji ca acestea sunt fie rare, fie subtiri, scurte sau total inestetice. In plus, vei scapa si de stresul pensatului sau al machiatului sprancenelor, pentru ca nu vei mai fi nevoita sa faci acest lucru o buna perioada de timp.

Daca iti doresti o imbunatatire a aspectului facial, atunci alege serviciul de micropigmentare al salonului nostru. Exista si unele contraindicatii, pentru persoane care nu pot sa apeleze la acest serviciu, cum ar fi: femei insarcinate, persoane care sufera de hemofilie, epilepsie, boli ale sangelui, boli autoimune, diabet, hepatita B si C, boli cardiovasculare, SIDA, herpes, dermatita, conjuctivita sau alte boli transmisibile.

Pentru a te asigura ca nu faci parte din una dintre aceste persoane, cat si pentru o lista completa a afectiunilor carora nu le este recomandata micropigmentarea, te rugam sa ne contactezi. Specialistii nostri iti vor oferi cele mai bune sfaturi pentru sanatatea si siguranta ta. Alege sa lucrezi cu profesionisti in domeniu, ce isi doresc sa aiba clienti pe deplin multumiti si fericiti.

 

Contactati-ne

Strada Popa Savu, nr.77, Apt. 1, int. 01 Sector 1, Bucuresti 011432

0766 277 276
031 106 1408
0765 736 117

Stilou cu pana | Antica Studio