Masaj

Masaj | Antica Studio

Inca din cele mai vechi timpuri, masajul ramane un instrument pentru dobandirea armoniei interioare, prilej de relaxare si rasfat, de tratare si eliminare anumitor probleme ale organismului.

La noi, poti face acest lucru, alegand serviciile Antica de masaj. Te vei bucura de o ambianta deosebita, cu uleiuri aromatizate si muzica in surdina pentru ca tu sa ai parte de o sedinta de relaxare totala.

Un masaj realizat corect elibereaza endorfine si serotonina in corpul nostru, cunoscute mult mai bine drept hormonii fericirii. Multa lume are senzatia ca atunci cand va opta pentru un masaj de relaxare, va adormi pe masa. Desi acesta relaxeaza musculatura si elimina insomnia, in acelasi timp elimina stresul si oboseala. Astfel, de fapt, atunci cand sedinta se va incheia, tu te vei simti mult mai revigorat decat inainte.

Asa ca, nu mai sta pe ganduri si alege un masaj astazi, pentru a te bucura de beneficiile sale pe termen lung. Vei vedea cum odata cu realizarea acestuia, vei avea o stare de bine atat la nivel fizic cat si emotional, iti vei imbunatati capacitatea de concentrare, vei scadea starile de anxietate si chiar vei putea inlatura depresiile. Acestea sunt doar unele dintre beneficiile pe care ti le poate aduce o simpla sedinta de masaj.

Daca te-am convins, te asteptam in salonul nostru pentru o experienta deosebita in arta masajului. Suntem convinsi ca alaturi de noi vei gasi cele mai bune servicii, datorita specialistilor de care dispunem. Iti poti face programare la un singur serviciu, sau poti alege sa petreci o zi intreaga alaturi de noi, alegand sa te rasfeti intr-un cadrul de relaxare totala.

Contactati-ne

Strada Popa Savu, nr.77, Apt. 1, int. 01 Sector 1, Bucuresti 011432

0766 277 276
031 106 1408
0765 736 117

Stilou cu pana | Antica Studio