Manichiura Pedichiura

Manichiura si pedichiura | Antica Studio

Se spune ca atunci cand intalnesti o persoana, uitandu-te la unghiile acesteia iti vei putea da seama cat de ingrijita este. Poate ca este un mit sau poate este adevarat, insa, oricare ar fi adevarul, de ce sa nu alegem sa avem o manichiura ingrijita?

Unghiile ingrijite fac parte din feminitatea noastra si ne pot da atat o eleganta aparte, cat si incredere in noi. De cate ori nu te-ai simtit ciudat cand aveai o intalnire importanta, iar manichiura ta nu era in cel mai bun stadiu? Ai stat atunci stresata cautand tot felul de moduri in care poti sa iti ascunzi unghiile?

Evita sa mai faci acest lucru, apeland la serviciile de manichiura Antica. Aici iti vom trasforma unghiile in accesorii pretioase, ce iti vor infrumuseta tinuta zilnic si vor illustra respectul pe care il ai pentru frumos.

Iar pentru ca pachetul sa fie complet, dar mai ales pentru ca stim ca esti o printesa foarte ocupata alergand mereu intre job, intalniri si casa, la noi iti poti realiza si o frumoasa pedichiura, pentru acele momente cand vrei sa iesi cu adevarat in evidenta. Nu trebuie sa mai alergi intre saloane, sau sa te chinui tu acasa cu aceste mici detalii. Specialistii nostri se vor asigura ca te bucuri de cele mai bune servicii de manichiura pedichiura, in timp ce tu poti respira usurata. Vom avea grija ca tu sa te simti rasfatata si tratata cu cel mai mare respect cuvenit.

Produsele noastre sunt testate in prealabil de catre specialistii nostri si se incadreaza in cele mai bune standarde de calitate. Ne dorim sa fii pe deplin multumita, pentru a beneficia de o experienta cu adevarat placuta.

Permite-ti un moment de relaxare, apeland la serviciile Antica de manichiura pedichiura, pentru ca meriti.

Contactati-ne

Strada Popa Savu, nr.77, Apt. 1, int. 01 Sector 1, Bucuresti 011432

0766 277 276
031 106 1408
0765 736 117

Stilou cu pana | Antica Studio