Private Tour Of Happiness

Salon de infrumusetare | Antica Studio

Expresia ‘cu circuit închis’ învăluie fiecare concept căruia i se aplică o inconfundabilă aură de mister și exclusivism, dar are și puterea de a construi ziduri de gheață ce țin oamenii la distanță. Vreme de mulți ani Antica studio – salon de infrumusetare a conturat liniile unei experiențe unice pe care numai cunoscătorii o puteau descoperi în lumina celor mai înalte standarde aliniate la trendurile internaționale.

Fie că vorbim despre hairstyling, beauty sau terapii de well-being menite să ne răsfețe corporal și spiritual, nu puține sunt vocile care șoptesc despre înălțimea așteptărilor setate în tot acest timp în care discreția a reprezentat cel mai de preț instrument în susținerea creativității și a construirii unui concept, mai presus de o afacere.

Dacă există o lecție pe care specialiștii Antica Hair Studio au deprins-o în urma experienței construite alături de unele dintre cele mai fine caractere aflate în căutarea unei imagini precum o oglindă a propriilor aspirații, aceea face referire la o vorba deja cunoscută: ‘veștile bune circulă repede’. Acesta este și motivul pentru care punem mai presus de beneficiile ‘circuitului închis’ un principiu nobil care și-a sădit florile entuziasmului în spiritul Antica: lumea trebuie îmbrăcată în Frumusețe. Griurile monotoniei și opacitatea grijilor cotidiene sunt precum un praf ce acoperă orașul, intrând în plămânii slăbiți ai celor care au uitat să respire idealuri. Iar dacă vorbim despre idealuri, umplerea lacunelor și vindecarea ochilor obosiți – prin culoare, texturi speciale, melanjul dintre vechi și nou reprezintă imboldul care aduce la viață un soi de energie inexorabilă ce definește conceptul Antica Studio.

Frumusețea nu este o stare, este un proces. Un proces de construire a propriei imagini, de hrănire sprituală, relevarea în plan estetic a celor mai fine trăsături de personalitate care nu se supun legilor trecerii timpului. Frumusețea înseamnă anacronism, tocmai de aceea ne referim la ea ca la o operă de artă pe care nu o poți înțelege decât prin educarea privirii, prin analogiile dintre trecut și prezent, prin construirea unui limbaj vizual ce transcende orice limbă. Specialiștii Antica Hair Studio nu sunt oameni de imagine, sunt mult mai mult. Curatori de experiențe, critici de artă în sens figurat, ghizi personali care au nemaipomenita abilitate de a a-ți face un tur privat al fericirii. Pentru că Frumusețea înseamnă Fericire.

Leave a Reply