Naturaletea, noua extravaganta

Salon de infrumusetare | Antica Studio

Să ieși din anonimat! Acesta e îndemnul fiecărei secunde care ne străbate gândurile cu sălbăticie. Dar însăși ideea de a te remarca atunci când toți caută același lucru are soarta de a fi  precum toate celelalte idei. Progresul tehnologic și apariția unor instrumente care promit îndeplinirea visurilor în orice domeniu eliberează imaginația fiecăruia și încurajează extravaganța în gândire, trăire, felul în care arăți. Antica studio – salon de infrumusetare, subliniază că cel mai curajos lucru pe care îl poți face în zilele noastre este acela de a realiza designul naturaleței. Al imaginii care sărută natura și nu care o reneagă.

Părul, pielea, unghiile, atitudinea, vorbim despre un tot unitar care transmite cel mai important mesaj despre noi încă de la prima întâlnire. Tocmai de aceea, este necesar să pornim de la imaginea de ansamblu pentru a crea detalii unice. Cu alte cuvinte, eforturile noastre nu au drept scop realizarea unei coafuri uluitoare per se, dar care nu se potrivește fizionomiei persoanei, ci construirea unei povești care leagă podoaba capilară cu toate aspectele ei de culoarea pielii, tipului de ten și personalitatea fiecăruia. Am transformat zicala ‘less is more’ într-o filosofie a succesului. Căci succesul înseamnă să știi când să îți temperezi pornirile, dar mai ales, să știi cum să îi temperezi prin argumente solide dorințele celui care se așează pe scaunul specialistului în imagine.

Dintre toate poeziile din lume, felul în care arătăm reprezintă cele mai frumoase versuri pe care le putem scrie doar prin melanjul de pasteluri, tonuri calde sau culori vibrante care se ascund în firul de păr precum o rimă îndelung căutată la cuvântul ‘dor’. Noi știm că sentimentul golului care ne străbate ființa izvorăște uneori din lipsa de noi, de absența icoanej pe care ne-o proiectăm despre propria persoană și imposibilitatea de a o atinge. Prin tratamente personalizate care setează noi standarde în domeniul frumuseții, prin tehnici și produse atent selecționate, prin experiența și dăruirea echipei de specialiști răspundem afirmativ la întrebarea: ‘Poate imposibilul să devină posibil?’. Este ușor să te îndepărtezi de tine, cel mai greu este să te întorci. Acest proces implică atenție și îngrijire, pe de-parte, iar pe de alta, un simț estetic ce transformă conceptul de naturalețe în avangarda zilelor noastre.

Să fii tu! E cea mai curajoasă abordare asupra vieții.

5 thoughts on “Naturaletea, noua extravaganta

Leave a Reply