Luxury Intimacy

Salon de infrumusetare | Antica Studio

Departe de a asocia luxul cu valoarea materială, ci cu o experiență unică, exclusivistă și specială prin scopul ei de a redefini frumusețea, Antica studio – salon de infrumusetare este conceptul care jonglează magistral cu ideea de intimitate și puterea de seducție a imaginii. Altfel spus, frumusețea este o experiență intimă, capacitatea de a învăța să te descoperi în fiecare zi și să îți educi retina astfel încât să știe a citi în perspectivă. Ești frumoasă nu când primești complimente, nici când înveți a le accepta. Ești frumoasă abia (d)in momentul în care îți dai seama că ești frumoasă.

Când iubești la tine părul, pielea, unghiile, dar mai ales stilul personal dobândit în timp prin dialogul dintre esență și aparență. Rolul Antica nu se rezumă la construirea unei imagini perfecte, se extinde până la sublinierea și conturarea identității personale prin relevarea celor mai frumoase trăsături fizice ca o radiografie a emoțiilor noastre.

Cu adevărat prețios în zilele noastre este timpul. Această resursă invizibilă, intangibilă, dar care guvernează fiecare alegere pe care o facem. De cele mai multe ori, nu ne alegem pe sine. Din contră, ne lăsăm pe ultimul loc în favoarea muncii, carierei, lumii. Dar lumea suntem noi. Credem în trecut, în experiențele ce ne-au construit ca oameni, afirmăm cu tărie că în fiecare individ zace un element antic ce ne transformă în titani ai creației. Pentru că evoluția fiecăruia dintre noi este un continuu proces de creație, de făurire a unui tip de frumusețe la care poți ajunge doar cu ajutorul unui specialist.

Prin serviciile puse la dispoziția celor care ne trec pragul, Antica Studio propune un exercițiu al concentrării simultane asupra imaginii macroscopice, cât și asupra micilor detalii care o compun. În fond, fie că vorbim despre hairstyling, manichiură, cosmetica faciala sau masaj de relaxare, ceea ce oferim sunt atomi de fericire, mici acțiuni ce compun marele efect al descoperirii propriei persoane. Da, se poate, chiar și într-o lume în care nu există timp. Da, se poate, pentru că singurul lux real este acela de a fi. Frumoasă, autentică, perfectă, conștientă de tot ceea ce ești.

Leave a Reply