Emigranti

Salon de infrumusetare | Antica Studio

Nu de puține ori emigrăm din noi înșine pentru a intra în pielea unor personaje despre care credem că sunt dorite de ceilalți. Ceilalți care? Colegii de școală, de liceu, de facultate, de birou, șefii noștri, prietenii ce ne înconjoară, străinii de care ne lovim în căutările noastre zilnice. Suntem emigranți în lumea altora și abandonăm profunzimile care ne definesc. Antica studio – salon de infrumusetare militează pentru reîntoarcerea la autenticitate, redescoperirea fiorului esențial care ne străbate gândurile, gesturile, înfățișarea. Podoaba capilară poate fi unul dintre cele mai vizibile elemente care ne atrag atenția atunci când interacționăm cu cineva, însă nu putem eluda importanța detaliilor. Cliseic, dar cât se poate de adevărat, ele fac diferența.

Specialiștii Antica aleg să vorbească despre manichiura cu entuziasmul celor care știu că mâinile unei persoane pot semna unele dintre cele mai importante documente, însă ele reprezintă chiar semnătura unui stil personal exprimat prin forma unghiilor, lungimea pe care alegem să o purtăm, dar și prin culoarea care ne diferențiază într-o mulțime de oameni ce aleargă după tonuri și nuanțe din cele mai variate.

Clasic sau excentric, cu iz atemporal sau futurist, felul în care ne îngrijim și aranjăm unghiile este un discurs de prezentare pe care îl ținem în fața oglinzii și, simultan, în fața unei audiențe necunoscute. Există loc pentru toți, dar nu există loc de impostură. Pentru că toate celelalte roluri au fost distribuite deja, nu mai rămâne decât să descoperi cine ești și cum ți-ai dorit să fii, să arăți, să te bucuri de tot ce e mai frumos la și în tine. Răsfățul pe plan estetic este un mecanism de recuperare a armoniei interioare în care Antica Hair Studio crede cu tărie.

Campaniile realizate pentru emigranți au un mesaj suficient de puternic încât să străpungă cele mai puternice ziduri de gheață. Pornind de la această idee și, privind lumea în profunzime, considerăm că am devenit cu toții emigranți în momentul în care am acceptat compromisul de a ne părăsi pe noi înșine pentru a fi ceea ce și-au dorit alții. Nu propunem o campanie creativă de conștientizare, căci nu suntem o agenție de publicitate. Lansăm, pur și simplu, o invitație de a pătrunde în lumea Frumosului, a detaliilor care fac diferența, a culorilor pe care toată lumea le vede, dar puțini la înțeleg și a serviciilor de înfrumusețare ce capătă forma unei experiențe irepetabile. Pentru că suntem făuritori de imagini. pentru că suntem Antica Hair Studio.

Leave a Reply