Detaliile fac diferenta!

Salon de infrumusetare | Antica Studio

‘Vive la différence!’ exclama entuziast Vincent Van Gogh care în 1886 ajungea în capitala franceză. Pentru Antica Hair Studio cuvintele artistului sunt mai mult decât o exclamație, capătă forma unui îndemn pe care echipa de specialiști îl transpune subtil în fiecare experiență de înfrumusețare, fără a lăsa loc de mai bine.

Credem în anotimpuri și în farmecul lor specific, dar nu ne supunem sfioși provocărilor pe care acestea le lansează când vine vorba de imaginea noastră. Se știe deja că sezonul cald ne afectează nu numai podoaba capilară, dar și pielea care necesită o îngrijire aparte pentru a-și putea păstra strălucirea mult dorită. Tratamentele cosmetice de hidratare intensă pe care promotorii frumuseții de la Antica Hair Studio le recomandă reprezintă cheia de acces într-o lume în care perfecțiunea nu cunoaște bariere. Pornind de la ideea că o piele sănătoasă este cel mai prețios accesoriu pe care îl putem purta, ritualul îngrijirii tenului se îmbină armonios cu sfaturile specialistului pentru obținerea celor mai bune rezultate. Astfel, nu ne referim la frumusețe ca la un ornament exterior, ci ca la un concert în care ritmurile interioare cunosc sprijinul instrumentelor sub forma produselor profesionale și a know-how-ului specialistului în cosmetică.

Dialogul constant cu acesta vine în sprijinul descoperirii problemelor tenului și al identificării soluțiilor ce răspund nevoilor noastre. Poate că cel mai important element în acest demers este crearea unei relații de parteneriat, în care imaginea perfectă nu este un ideal, ci un rezultat al muncii în echipă. Pentru că imaginea perfectă este redarea în plan fizic a liniștii interioare, a autenticității pe care o abandonăm adesea din lipsă cunoașterii felului în care putem ajunge la ea.

Un sentiment cu adevărat unic te încearcă pe parcursul efectuării unui tratament cosmetic la Antica Hair Studio, grație atenției la detalii ce guvernează fiecare clipă. De la muzica aleasă, până la spectacolul notelor olfactive ce invită la detașare, de la tehnica aplicării produselor până la exclusivitatea informațiilor împărtășite, fiecare experiență cosmetică ce poartă semnătura Antica este un ritual menit să te înfrumusețeze atât la exterior, dar și la interior. Indiferent de timp și anotimp. Vive la différence!

Leave a Reply