Ora schimbarii

Antica - Ora schimbării

Sute de mii de oameni isi verifica ceasurile simultan. In format clasic, de mana, pe telefon, calculator sau privind spre peretii cladirilor unde sta infatisata, in format lesne, de inteles trecerea timpului. Schimbarea este un limbaj al acesteia care nu necesita traducere si transcende orice limba sau cultura. E o realitate.

Antica Hair Studio imbratiseaza schimbarea ca forma de progres social si da timpului valoarea cuvenita, prin sublinierea celei mai importante caracteristici pe care o are: ireversibilitatea. Multa lume crede ca Frumusetea este un concept aflat in stransa legatura cu inexorabila curgere a timpului, aspectul nostru fiind puternic influentat de minutele care trec. Antica Hair Studio inlocuieste aceasta abordare cu un nou stil de viata in care Frumusetea este o stare pe care o poti simti in complexitatea ei pe masura ce inveti sa musti din fiecare secunda traita. Imbatranim doar in momentul in care nu mai suntem capabili sa vedem ca devenim altcineva de la o zi la alta. Cu o infatisare diferita, cu noi asteptari si cu o atentie sporita pentru detaliile care tin de imagine.

 Educarea fiecaruia dintre noi in domeniul esteticii personale este un proces au revers, de la constructia aparentelor pana la descoperirea esentelor, care porneste de la lume si se incheie cu tine. Serviciile Antica Hair Studio sunt veritabile impulsuri pentru depasirea limitelor si prejudecatilor pe care le avem in raport cu noi insine, caci nu suntem altceva decat materializarea timpului care se priveste in oglinda fara sa se vada. Nu sunt putini cei care afirma ca nu s-au nascut in epoca potrivita, ca nu se regasesc in valorile si infatisarea acestei lumi, ca sangele altor vremuri le tipa prin vene, imbracandu-i in nostalgie. Salonul din Popa Savu 77 este punctul de intersectie al trecutului cu viitorul, demonstrand prin fiecare tunsoare si coafura, fiecare tratament facial, ca prezentul este un dar care iti da libertatea de a insera fragmente de trecut in orice imagine abordata. Puterea acestor vremuri sta in capacitatea de a da acele ceasului inainte sau inapoi pana cand ajungi la minutul care defineste Frumusetea in acceptia ta. ‘Ce ora este?’ e o intrebare care isi pierde sensul cand realizezi ca acesta este, de fapt, timpul pentru a reveni la un ‘Eu’ avid de autenticitate si imagini in acord cu propria-i esenta. E vremea sa fim frumosi!