Oameni si umbre

Antica - Oameni și umbre

Fiecare om ar trebui să aibă o umbră, nu fiecare umbră un om. Identitatea înseamnă asumare, definirea culorilor, tonurilor și nuanțelor unui stil care vorbește pentru și despre noi. Antica Hair Studio descrie o nouă societate a celor care celebrează unicitatea prin fiecare gest, alegere și pas. Atâtea sărbători într-un an, dar pe când o sărbătoare a Omului?  Acum, astăzi, în fiecare zi. Pentru că fiecare dintre noi este diferit în planul caracterelor, al experiențelor și al filtrelor prin care traducem lumea, de ce nu am fi unici și în plan corporal, fizic, estetic? Trendurile în materie de hairstyling vorbesc despre o direcție, dar urmate orbește duc la uniformizare și depersonalizare. La o lume a umbrelor.

Există o vorbă potrivit căreia ochii spun întotdeauna adevărul. Atunci când ne lovim de priviri educate și ochi care au trecut prin exercițiul disimulării, părul rămâne principala sursă care permite cunoașterea unei persoane. Fie el vopsit, proaspăt spălat, coafat, nearanjat, tuns, drept, ondulat, calitatea, textura și aspectul firului de păr sunt cheia de acces către trăsăturile de personalitate, stilul de viață sau valorile unui Om. Căci îngrijirea înseamnă atenție la detalii, respectul pentru ceea ce suntem și pentru cei din jur.

Multe persoane frumoase au un ușor defect de sistem: consideră frumusețea doar un scop, iar asta le știrbește strălucirea. La Antica Hair Studio vorbim despre frumusețe ca despre complexul element ce este scop și instrument deopotrivă. Prin ea lumea poate evolua, prin ea putem produce schimbări cu impact la nivel individual sau social, prin ea putem arhiva amintiri, putem proiecta viitorul și putem înțelege Viața. Dacă aceasta are un scop, căutarea frumuseții  trebuie să fie unul. Fascinant este că fiecare dintre noi o caută în zeci de feluri, prin ierarhii ale lucrurilor importante care ne aparțin, pe care le-am avut sau pe care le dorim. Pentru cineva contează tenul, pentru altcineva culoarea părului, corpul, cultura generală, umorul etc. Cert este un lucru: șarmul personal ține atât de imagine, cât și de personalitate. Pe cea de-a doua nu o putem influența, dar pe prima o putem construi de la zero.    Dintre toate sărbătorile dintr-un an, astăzi este preferata noastră: e ziua fiecăruia dintre noi, e singura zi certă, în care avem posibilitatea de a alege cine suntem și cine vrem să fim. E ziua în care ne putem exprima, afirma sau contura stilul, în care mergem pe stradă și vedem Oameni, nu umbre. E ziua în care alegem culoarea! La Antica Hair Studio fiecare zi este celebrarea unicității.