Nuantele schimbarii

Antica - Nuanțele schimbării

Cu toții știm că există două tipuri de frumusețe: cea interioară și cea exterioară. De foarte multe ori ne lăsăm conduși de sloganuri și prejudecăți care ne permit să dam un sens lumii, lucrurilor care ne înconjoară, precum și acțiunilor noastre. Să ne dăm nouă sens. Da, frumusețea interioară contează, are puterea de a exprima și de a ne defini, dar nu în totalitate. Căutarea echilibrului despre care se vorbește astăzi atât de mult înseamnă raportul egal între forțele care ne guvernează viața, iar la Antica Hair Studio ne ocupăm cu minuțiozitate de obținerea frumuseței exterioare în acord cu ritmurile interioare.

Ne place să vorbim despre lecțiile pe care le-am învățat de-a lungul timpului, iar una dintre ele poate fi spusă în câteva cuvinte: corpul are capacitatea de a influența spiritul, precum spiritul are puterea de a infuența corpul. Prin tehnici unice și pasiune absolută pentru culoare, dăm viață podoabei capilare, reușind să producem o schimbare care își lasă amprenta atât în jur, dar mai ales asupra fiecăreia dintre cele care aleg Antica Hair Studio.  Orice transformare este confesiunea unui timp al devenirii, evoluția către o versiune mai bună a noastră, compartimentarea timpului în ieri, azi și mâine. Asumarea deplină a prezentului ținând cont de ceea ce am fost și ceea ce putem fi. Nimic nu se oprește, totul e într-o perpetuă metamorfoză la studioul din Popa Savu 77.

Atunci când ne schimbăm culoarea părului ne schimbăm, de fapt, felul de a ne raporta la lume. Devenim o altă persoană, cu alte nuanțe spirituale și marcăm, inconștient, un anumit moment. Ritualul vopsitului podoabei capilare este celebrarea unei noi etape în viața fiecăreia dintre noi. Multă lume consideră că schimbarea în plan estetic este dată de forma tunsorii, dar specialiștii Antica demontează această prejudecată, demonstrând că nu forma, ci culoarea părului este elementul care ne schimbă realmente. Vorbim despre un proces complex care poate fi realizat sub stricta observație a hairstylistului. O nouă culoare înseamnă o nouă imagine. Înseamnă asumarea unei noi identități pentru care te-ai pregătit. Înseamnă atitudine și presupune un anumit „manual de instrucțiuni” care implică paleta tonurilor și nuanțelor de make-up, texturile și culorile pieselor vestimentare care ni se potrivesc, stilurile de aranjare a podoabei capilare în acord cu momentele zilei sau momentele noastre interioare. Orice schimbare presupune o anumită doză de curaj și scoate la iveală noi calități pe care nu știam că le avem. Pentru că adevărata schimbare nu începe cu o formă, ci cu o culoare.