Noua Lume

Antica - Noua Lume

Bun venit în cea mai nouă dintre lumile noi! În secolul progresului și al invențiilor în materie de dispozitive, gadgeturi, noi tooluri menite să ne ușureze viața. Pământul a devenit un sat virtual datorită rețelelor sociale care au transformat miile de kilometri în clickuri. Totul sub forma unei invitații de a transmite mesaje din cele mai diverse într-un timp cât mai scurt. La a vorbi mai mult și a spune mai puține. Cum comunicăm, însă, cu părul nostru? Sau, mai bine zis, este necesar un astfel de dialog? Antica Hair Studio susține că e vital să dăm atenție și ascultare podoabei capilare pentru că este cel mai prețios accesoriu pe care îl purtăm. Și pentru că nu s-a inventat încă nicio aplicație care să ne aranjeze părul (și) în realitate.  Povestea cu părul frumos și aranjat pentru un moment special nu își găsește locul în peisajul descris de specialiștii noștri. Fiecare zi este un moment special, iar podoaba capilară trebuie să fie în acord cu acest principiu. Nu este o filosofie, ci un stil de viață. Pentru că ea dă glas părților din noi care nu pot cuvânta.

 Pe de altă parte, nu trebuie să uităm că părul este canalul care unește exteriorul și interiorul, transmițând emoții sau trăiri în cele mai ascunse unghere ale corpului, dar și ale memoriei. Antica Hair Studio nu ezită în a susține că podoaba capilară are propria ei rațiune și legi bine definite după care funcționează. Pentru că da, funcționează, nu este un dat, ci un element viu, într-o continuă schimbare, de a cărui evoluție suntem direct responsabili.

            Un om poate fi deștept, bine pregătit, extraordinar, dar mai mulți oameni la un loc sunt geniali. Aceasta este și deviza echipei Antica Hair Studio care a transformat studioul din Popa Savu 77 într-un loc în care fiecare problemă sau dorință ce ține de sănătatea, aspectul și starea părului nostru își găsește rezolvarea. Ba mai mult, personalizarea serviciilor și executarea lor la cele mai înalte standarde ale calității oferă o nouă perspectivă asupra relației hairstylist-client care ar putea fi descrisă prin profesionalism, empatie și încredere.  Părul nu este un gadget, un dispozitiv ultra-modern pe care îl folosim să vorbim fără a spune mai nimic. Este un instrument infailibil de comunicare. Cel care exprimă tot fără să cuvânte. Nu îl putem ascunde, pune pe modul silențios sau închide preț de câteva ore. Asta facem cu telefoanele, tabletele, smart-watchurile și așa mai departe. Toate acestea pot fi cumpărate, stricate, reparate, înlocuite și înnoite. Părul, pe de altă parte, este cel care ne schimbă pe noi. Ne face ceea ce suntem sau ne transformă în Alt-cineva. Bun venit în cea mai nouă dintre lumile noi! Aici poți înțelege realitatea prin lentila propriei frumuseți.