Ghidul complet pentru îngrijirea extensiilor de gene

Extensiile de gene au devenit rapid o tendință în lumea frumuseții, oferind un aspect dramatic și încântător ochilor tăi. Cu toate acestea, pentru a te bucura de extensiile tale de gene cât mai mult timp, trebuie să le acorzi atenția cuvenită. Fie că nu ai mai avut până acum sau ești deja o pasionată a extensiilor, îți vom dezvălui câteva din cele mai bune practici pentru îngrijirea lor.

De ce au nevoie extensiile de gene de îngrijire?

Extensiile de gene sunt delicate și necesită o atenție specială. În comparație cu genele date cu rimel sau genele false, extensiile de gene oferă o alternativă durabilă pentru gene lungi, bogate și frumoase. Fiecare fir de extensie este aplicat pe unul natural, ceea ce înseamnă că trebuie tratate cu grijă și respect. Greșeala comună este să crezi că extensiile de gene sunt “set and forget,” dar, din păcate, nu este chiar așa.

Dorești să-ți scoți în evidență frumusețea naturală și să îți pui în valoare trăsăturile? Sună-ne la numărul 0766.277.276 sau fă o programare online!

Cum te pregătești pentru aplicarea extensiilor

Când te decizi să îți transformi aspectul cu ajutorul extensiilor de gene, este important să te pregătești corespunzător pentru această experiență. Iată câteva sfaturi importante de luat în considerare înainte de procedură:

Primul aspect de care trebuie să fii conștientă este durata procedurii. Aplicarea extensiilor de gene poate dura câteva ore, așa că asigură-te că ai alocat suficient timp pentru aceasta. Poate apărea și disconfort minor în timpul procedurii, deci pregătește-te să stai într-o poziție confortabilă pentru perioada respectivă.

Alegerea salonului sau a tehnicianului este un alt pas crucial. Optează pentru un salon de încredere sau un tehnician bine pregătit, care are recenzii pozitive și un istoric solid în aplicarea extensiilor. Verifică dacă persoana care îți va lucra genele este pregătită și are experiență în domeniu. O alegere atentă te va ajuta să obții rezultatele dorite și să eviți eventualele probleme.

Nu ezita să ceri informații detaliate înainte de procedură. Află mai multe despre tipurile de extensii disponibile, tipurile de adeziv utilizate și sfaturile de îngrijire post-aplicare. Este important să fii bine informată, astfel încât să-ți poți gestiona mai eficient extensiile de gene după aplicare. Un profesionist serios va fi bucuros să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie.

În acest sens, noi te așteptăm cu brațele deschise la Antica Studio. Echipa noastră este formată din specialiști cu experiență și pasionați de frumusețe. La Antica Studio, punem accent pe calitatea serviciilor noastre și pe satisfacția clienților noștri. Folosim produse premium și tehnici avansate pentru a-ți oferi cele mai bune rezultate.

În plus, suntem mereu la curent cu ultimele tendințe și inovații din industria cosmetică, astfel încât să te putem ajuta să obții look-ul pe care ți-l dorești. Indiferent dacă optezi pentru gene lungi și voluminoase sau pentru un aspect mai natural, echipa noastră este pregătită să îți ofere consultanță personalizată și să îți ofere extensiile de gene perfect adaptate nevoilor tale.

Pentru a afla mai multe detalii, te invităm să vizitezi pagina noastră de servicii de Make-up, unde vei găsi și opțiunea de extensii de gene.

Ce să faci după aplicarea extensiilor de gene

Încearcă să nu le atingi prea mult, în special în primele câteva ore. Cu cât le atingi mai mult, cu atât mai multe uleiuri de pe degete ajung pe ele, punând presiune suplimentară pe rădăcina genelor.

Încearcă să le menții cât mai uscate posibil timp de cel puțin 24-36 de ore. Acest lucru înseamnă că este ideal să nu-ți speli părul în acest interval. Cu toate acestea, dacă este necesar, folosește doar apă călduță și evită să ajungă apă pe ochi. Acest lucru include și evitarea mediilor cu abur, dușurilor foarte fierbinți, sălilor de relaxare, saunelor etc. pentru cel puțin 24 de ore. Dacă este o zi foarte caldă și umedă, încearcă să stai departe de căldură. Toate aceste măsuri vor permite adezivului să se usuce cât mai bine posibil.

După trecerea celor 24 de ore, ele sunt teoretic rezistente la apă, cu toate acestea, dacă înoți sau stai într-o cadă cu apă caldă zilnic, probabil nu vor dura la fel de mult ca și dacă nu ai face asta, mai ales dacă le freci atunci când îți ajunge apa în ochi.

Dorești să-ți reinventezi look-ul și să descoperi o nouă versiune a ta? Sună-ne acum la numărul 0766.277.276 sau fă o programare online!

Rutina de îngrijire zilnică

După ce ai obținut extensiile de gene, trebuie să începi o rutină de îngrijire zilnică.

Păstrează-ți fața curată și genele impecabile

Chiar și atunci când ai extensii de gene, este crucial să îți cureți fața – nu doar în cadrul rutinei tale de îngrijire a pielii, ci și pentru frumusețea genelor tale! Se poate acumula machiaj, ulei, celule moarte de piele și alte impurități de-a lungul liniei genelor, ceea ce poate duce la aspectul inestetic al genelor sau chiar la căderea lor prematură. Prin menținerea igienei corespunzătoare, vei avea gene mereu impecabile și sănătoase.

Curățarea lor corectă

Pentru a-ți menține genele în cea mai bună formă, asigură-te că le cureți corect. Utilizează un cleanser special creat pentru extensii de gene, care să fie delicat și să nu conțină ulei. Aplică-l cu grijă pentru a îndepărta orice reziduuri și impurități fără a pune presiune asupra genelor. Este esențial să fii blândă în acest proces, pentru a preveni căderea prematură a extensiilor.

Perierea zilnică

Pentru a le asigura un aspect ordonat, este important să le periezi în fiecare zi. Folosește o periuță special concepută pentru extensiile de gene. Această practică zilnică va ajuta la prevenirea încurcării genelor și la menținerea lor într-o formă impecabilă. Fiecare geană va fi separată și așezată perfect, contribuind astfel la un aspect natural și bine definit al extensiilor tale.

Evită produsele pe bază de ulei

Este esențial să eviți produsele de demachiere care conțin ulei atunci când ai extensii de gene. Aceste produse pot slăbi legătura adezivă care menține extensiile fixate pe genele naturale. Prin urmare, este recomandat să optezi pentru demachiantul fără ulei pentru a-ți curăța fața și ochii.

Sfaturi pentru extinderii duratei de viață a genelor

Un aspect destul de important este modul în care dormi. Dacă obișnuiești să dormi pe burtă sau pe o parte, este posibil ca genele tale să fie supuse la presiune pe pernă, ceea ce poate duce la deformarea sau căderea prematură a extensiilor. Soluția este să încerci să dormi pe spate, evitând astfel orice presiune neașteptată asupra genelor. Poți lua în considerare și utilizarea unei fețe de pernă din mătase, care nu doar protejează extensiile, dar are și beneficii pentru sănătatea părului și a pielii.

În cazul în care ești o persoană activă și te implici în activități care presupun contact cu apă, cum ar fi înotul, trebuie să iei măsuri de protecție adecvate. Folosirea ochelarilor de protecție în timpul activităților în apă este esențială. Această măsură simplă va contribui la menținerea integrității extensiilor, protejându-le de efectele apei și a altor factori externi care ar putea afecta adezivul.

În cele din urmă, programarea regulată a sesiunilor de întreținere pentru a menține aspectul bogat și frumos al extensiilor de gene este, de asemenea important. Tehnicianul tău de gene poate stabili un program de întreținere care implică verificarea stării extensiilor, înlocuirea genelor căzute și menținerea aspectului impecabil al întregii tale linii de gene. Sesiunile de întreținere regulate sunt cheia pentru a te asigura că extensiile tale rămân mereu proaspete și atrăgătoare.

Îngrijirea extensiilor de gene este esențială pentru a le menține frumoase și confortabile. Cu puțină atenție și aplicarea acestor sfaturi, vei putea să strălucești cu gene fabuloase zi de zi. Pregătește-te să cucerești lumea cu privirea ta uluitoare!

E timpul să-ți acorzi momentul de răsfăț pe care îl meriți. Contactează-ne acum la numărul 0766.277.276 sau fă o programare online!