Freshness of a Goal

Antica - Freshness of a Goal

Magia începuturilor este răcoritoare, tonică, efervescentă, precum entuziasmul care ne îmbracă atunci când setăm noi obiective. Dintre sutele de competiții în care intrăm, cea mai importantă este cea cu noi înșine. Puterea de a ne reinventa se deschide precum un nou anotimp care spune ce se întâmplă după cele trei puncte din finalul expresiei ‘va urma…’.

Antica Hair Studio întâmpină toamna cu noi propuneri în materie de imagine și look-uri desprinse din cele mai nebănuite înălțimi ale Libertății de expresie. Schimbarea este esențială în general și inevitabilă în special. Când ne referim la părul nostru, nu există loc de compromis. Toamna aceasta aduce tratamente și indicații pentru recuperarea vitalității podoabei capilare mult afectate în sezonul cald. Echipa de hairstylisti de la Antica Hair Studio împinge ideea de sănătate până în sfera esteticului, acolo unde punem într-o lumină inedită culori, tunsori și coafuri menite să distrugă tendința de uniformizare. 

             Reinventarea este un concept mult uzat și abuzat, încât este confundat cu schimbarea de look și garderobă. Nu trebuie să uităm că acestea sunt fragmente din complexul proces pe care noi îl abordăm dintr-un alt punct. Înainte de a te re-inventa, trebuie să te inventezi. Altfel spus, să te descoperi, să fii conștient de trăsăturile, fizionomia și particularitățile tale, să îți analizezi personalitatea prin lentila experientelor și a lucrurilor pe care le iubești. Ulterior, să transpui imaginea obținută într-un stil personal ușor recognoscibil grație elementelor ce țin de păr, ten, unghii, piese vestimentare și accesorii. 

             Cum poți fi altul rămânând același? Antica Hair Studio răspunde la această întrebare prin folosirea termenului ‘re-inventare’. Practic, păstrarea esenței și a poveștilor care ne definesc, dar schimbând radical mijloacele de expresie. De la culoarea podoabei capilare obținută printr-un melanj unic de vopseluri atent selecționate, până la tunsoarea clasică pe care o realizăm cu un twist, de la coafurile simple care ne luminează chipul la cele complicate care ascund nostalgia trecutului în farmecul viitorului. Nu în ultimul rând, schimbarea formei și culorii unghiilor se transformă într-o nouă carte de vizită care atrage atenția și asupra tenului pentru care am pregătit tratamente în acord cu nevoile fiecărui tip de piele în acest nou sezon.               Pentru Antica Hair Studio, fiecare anotimp poartă cu el o primăvară în care noi idei și ritualuri înfloresc. Renașterea personală înseamnă să dai viață posibilității de a fi mereu o variantă mai bună a ta. Obiectivul nostru este să punem la îndemâna tuturor know-how-ul și pasiunea necesare pentru a trece printr-un astfel de proces al reinventării nu de câte ori se schimba anotimpul. Ci cu fiecare anotimp care străbate sufletele. Va urma…