Filosofia reindragostirii

Antica - Filosofia reîndrăgostirii

Sportul si arta sunt cele doua subiecte care unesc culturile si oamenii, indiferent de limba sau de culoarea pielii. Insa ceea ce ne invata ele tine de rigoarea autoimpusa si disciplina asumata prin care putem defini succesul. Cea mai importanta competitie este purtata intre cel care esti astazi si cel care vei fi maine.

Antica Hair Studio vorbeste despre imagine la intersectia dintre sport si arta, caci e nevoie de un antrenament sustinut pentru a putea sesiza liniile unui ideal inainte ca ele sa fie trasate, precum este necesara si detasarea de superficial pentru a intelege conceptul lucrarii de arta care ai devenit. Lucrare, nu obiect, procesul de faurire a unui stil in acord cu personalitatea si caracteristicile fizice ale unei persoane.

Echipa de specialisti in imagine care te intampina la intrarea in salonul din Popa Savu 77 pune accentul pe contrastul dintre efemeritatea unor tendinte si eternitatea unor look-uri a caror esenta este autenticitatea, reprezentarea gratiei si a feminitatii prin jocuri de culoare, volum, textura atunci cand vorbim despre podoaba capilara. De ce unele lucruri rezista probei timpului? Pentru ca oamenii au nevoie de ele. De ce arta aranjarii parului este unul dintre acele lucruri? Pentru ca oamenii au nevoie de Frumos. De la detalii pana la viziunea macroscopica asupra lor insisi.

Antica Hair Studio crede in succes si il defineste ca fiind libertatea de exprimare a stilului personal intr-o forma estetica ce include aspectul pielii, farmecul podoabei capilare, dar si increderea in sine. Presaram farame de pasiune cu fiecare gest prin care infrumusetam lumea demonstrand ca efectele muncii noastre nu se reflecta exclusiv in plan fizic, ci si in atitudinea celor care ne trec pragul. Re-indragostirea de tine nu este un concept ideatic, este scopul Antica Hair Studio si instrumentul prin care poti schimba lumea! Pornind de la ideea ca dragostea este cea mai puternica forta universala a carei atingere anuleaza efectele gravitatiei, prin serviciile puse la dispozitia clientilor nostri ii invitam sa traiasca o idila a simturilor care ii va transpune intr-un peiaj feeric, acolo unde cerul saruta pamantul si se descopera pe ei insisi. Reindragostirea este un sport al spiritului, un antrenament al simturilor si un nou tip de arta- propria faurire. Indiferent de limba sau cultura.