Femei si fete

Antica - Femei și fete

Cu toții suntem supuși schimbărilor. Este ca o ruptură nu de ceea ce am fost înspre ceea ce vom deveni, ci ca o despărtire de gândurile și prejudecătile noastre despre lume. Să luăm drept exemplu una dintre cele mai frumoase Evoluții la care asistăm zilnic: de la copil la fată și de la fată la femeie. Dincolo de reclamele cu iz ușor umoristic care subliniază diferența dintre a fi copilă și femeie, Antica Hair Studio, are propria concepție despre alegerile care demonstrează că devenirea nu este o întâmplare, ci un proces al maturizării, al alegerilor care ne definesc, dar mai ales, este afirmarea constientizării propriei frumuseți. 

  Există în filmul lui Sorentino, Giovinezza, un mesaj despre miracolul și puterea tinereții care fac această stare să fie cel mai valoros lucru în viața unui om. Este adevărat că tinerețea inseamnă frumusețe, dar în salonul din Popa Savu 77 veți descoperi un alt unghi din care pot fi privite lucrurile, demonstrând că Frumusețea nu inseamnă neapărat tinerețe. Din contră, depăsirea ornamentelor epidermice, până la aprecierea unui alt soi de estetică care aparține maturității, siguranței de sine, autocunoașterii, deprinderii înțelepciunii. Altfel spus, toate fetele sunt frumoase, dar numai cele care au devenit femei știu că pot fi realmente superbe, de la păr la ten, până la unghii și tratamente

             Adesea căutam cuvintele potrivite pentru a exprima cât de mulțumiți suntem de varianta noastră ancorată în actualitate, crezând că suntem cunoscătorii adevărului absolut și continuând astfel un război tacit între generații. Ceea ce își propun specialiștii Antica Hair Studio este să demonstreze că nu există motive de a trasa bariere invizibile între trecut și prezent, între concepții diferite care nu se anulează, ci se completează. Între fete și femei nu există diferențe de vârstă, ci de etape. Acele etape în care nu fugim de imperfecțiuni, nu încercam să le ascundem, ci le acceptăm, modificăm și transformăm în adevărate bijuterii care fac parte din noi. 

            Cu aceste etape începi să apreciezi lucrurile care contează cu adevărat: simplitatea, Frumusețea ca o punte între trecut și viitor, oamenii. Acei oameni care dincolo de a-și face meseria într-un salon, își respectă datoria de a fi partenerii tăi de încredere în demersul de a contura adevărata formă a rafinamentului.             Antica Hair Studio crede că diferența dintre femei și fete o face oglinda în care te privești. Acea oglindă în care poți vedea ceea ce vrea lumea sau te poți privi pe tine așa cum doar tu și noi știm că poți fi.