Estetica Iubirii

Antica - Estetica Iubirii

Există două categorii de Timp: cel pe care îl pierdem și cel pe care îl câștigăm. Primul ține de tot ceea ce facem pentru că „trebuie” în raport cu firescul, rutina zilnică, grijile cotidiene, iar cel de-al doilea se referă la suma alegerilor și acțiunilor desfășurate pentru că „vrem”. Acesta este singurul care se raportează la noi, este o investiție în evoluția personală. De la cărțile pe care le citim până la locurile pe care le frecventăm, de la ritualurile de înfrumusețare până la schimbările de imagine la care apelăm de câte ori simțim nevoia de a exprima o nouă idee despre noi înșine. Antica Hair Studio vorbește despre timpul câștigat, despre posibilitatea de a ne recupera dintr-un circuit al trecerii și de a ne stabili un ritm propriu care nu se supune vitezei.

Dintre toate forțele și legile fizice, chimice, matematice care descriu lumea, cea mai puternică este lipsită de o formulă. Iubirea. Puterea de a transforma imposibilul în posibil, de a parcurge distanțe incomensurabile în fracțiuni de secundă, de a obține nemurirea, de a sfida timpul. Pentru că iubirea este santinela Frumosului, pigmentul celei mai intense culori, masca celui mai tânăr ten, foarfecele tunsorii ideale, ochii capabili să vadă drumul către Perfecțiune chiar și în forme imperfecte. Oglinda absolutului dintr-un corp uman. Iubirea pentru ceea ce facem este filosofia Antica Hair Studio și recunoașterea oficială a preocupării pentru estetică.

 Într-o anumită măsură, toate saloanele de hairstyling și comestică se aseamănă între ele. Diferența o fac oamenii, viziunea lor despre lume și tehnicile prin care aleg să își lase semnătura asupra imaginii unei persoane. Echipa Antica reușește să transmită un fior poetic prin fiecare serviciu, tratament, masaj, pus la dispoziția clienților noștri. Nu e o meserie, este o chemare, vocația de a reordona texturi, culori, volume pentru a-i oferi personalității modalitatea optimă de a se exprima în plan vizual. Nu repetăm rezultate, ci personalizăm experiențe. Făurim unicitatea de la primul atom. De ce? Pentru că este cel mai greu, reprezintă provocarea de a crea o imagine și nu de a o copia. Există două categorii de Timp: unul în care ești într-o permanentă căutare și stare de a experimenta, dar și unul în care ai găsit răspunsuri, iar acest lucru îți permite să le modelezi în funcție de stilul personal. Antica Hair Studio este materializarea timpului în care știi deja cine ești, ceea ce poți fi și în care îți scrii propria poveste pe capitole. Lăsând în urma ta o semnătură inconfundabilă a iubirii pentru Frumos.