Anotimpul perfect

Antica - Anotimpul perfect

Odată cu vara, ne bucurăm de posibilitatea de a ne face înțeleși prin multiple metafore și comparații pe care numai bogăția peisajului sub acest anotimp ni le poate oferi. Antica Hair Studio continuă să afirme că trendurile pot fi inspiraționale, dar urmărirea lor nu trebuie să devină un scop în sine. Stilul personal este destinația finală la care putem ajunge prin filtrarea tuturor informațiilor de care suntem asaltați și transformarea acestora în elemente componente ale imaginii noastre.

Trendurile sunt precum valurile mării care fascinează privitorul, invitându-l tacit să se lase purtat de ele pentru a se bucura de efectul lor. Unele mai mari, impresionante, altele mici, dar cu impact ridicat, cert este un singur lucru: sunt trecătoare. Iar în urma lor așteptăm mereu altele, asemănătoare, dar totuși diferite. Același lucru se întâmplă și în domeniul frumuseții în general, iar legat de make-up, în special. Nimeni nu inventează roata, dar toată lumea se străduiește să o pună într-o nouă lumină prin intermediul unor tehnici și produse de ultimă oră. Sub presiunea unei permanante schimbări și reinterpretări, rezultatul final nu poate fi altfel decât de scurtă durată, menit să își piardă urma la apariția următorului trend. Specialiștii Antica Hair Studio consideră că în viața oricărei persoane ar trebui să existe doar două anotimpuri: cel în care te cauți și cel în care te găsești.

Pornind de la ideea că cel mai ușor lucru este să te lași purtat de val (la propriu și la figurat), sfaturile noastre nu țin de refuzul de a face acest lucru. Să te împotrivești schimbărilor inevitabile care apar de la o zi la alta este o decizie prea puțin înțeleaptă și exclude categoric căutarea unei soluții prin care să facem moda să lucreze în favoarea noastră. Mecanica pe care o propunem este cât se poate de simplă în complexitatea ei: să înveți să te arunci odată cu valul, pentru a nu te lăsa doborât de el. Să iei ce este mai bun din fiecare trend și să îl adaugi în completarea stilului personal. Pentru ca acest lucru să fie realizabil, se impune un lung șir de antrenamente ale retinei. Deschide ochii! Închide-i! Privește! Frumusețea există în cele mai diverse forme, dar felul în care o poți citi se învață cu ajutorul specialiștilor Antica Hair Studio. Cei  mai mulți oameni iubesc anotimpurile calde, însă noi iubim unul singur: acela al redescoperirii.