Eternul Început al Perfectiunii

Salon de infrumusetare | Antica Studio

Există un soi aparte de grație ce îmbracă fiecare început. Antica studio – salon de infrumusetare crede în permanența inefabilă a schimbării, a definirii unui stil de tip prolog menit să deschidă noi orizonturi și posibilități de interpretare a Frumuseții fără punct. Nu credem în finaluri, în capitole încheiate, ci în rupturi de paradigme, în revoluții interioare catalizatoare ale ideii de reinventare, ale necesității de a fi cea mai bună versiune a ta. Fără întreruperi. Fără pauze inutile. Fără sfârșit. Mitul păsării Phoenix ce renaște din propria-i cenușă este metafora ce descrie conceptul Antica Hair Studio în complexitatea lui. De la dialogul între tradiție și contemporaneitate, între Vechi și Nou, între Începutul de ieri și Începutul de Azi. Eterna schimbare ce are în centru Femeia, idealul Frumuseții absolute, al Grației pe care o relevăm prin forme și culori, prin tunsori, coafuri și tehnici profesionale de construire a imaginii perfecte.

Există perfecțiune. Negarea ei înseamnă negarea lumii. Ceea ce este mai puțin cunoscut e că are o durată limitată de timp. Acesta e și motivul pentru care eforturile noastre se îndreaptă în direcția reconstrucției perfecțiunii ca și când ar fi o operă arhitecturală. De la o zi la alta. Cu îngrijire, atenție, pasiune și devotament pentru Imagine. În timpuri imperfecte, inserarea fragmentelor de trecut, cu iz antic reprezintă mai mult decât un artificiu cosmetic. Înseamnă căutarea unui limbaj capabil să exprime forța emoției pe care trecutul o poate genera în prezent. Suntem avizi de a fi cu un pas înaintea Noului, așa că ne dezbrăcăm de valorile trecutului, uitând că ele înglobează nu numai lecții, ci eleganța irecuperabilă a ființei.

Antica militează pentru reîntoarcerea la esențe într-o formulă conectată la ultimele trenduri, la produse și instrumente de relevare a Frumuseții pe care numai know-how-ul și experiența specialiștilor le pot transforma în veritabili parteneri în definirea unui stil personal. Accesul nelimitat la informație și la ultimele descoperiri din domeniul hairstylingului sau al cosmeticii poate crea iluzia simplificării. În realitate, tocmai asta face că lucrurile să fie mai complicate, pentru că e inutil ca un produs să fie excepțional dacă mâna care îl aplică nu devine o prelungire a calităților lui, relevând noi gesturi și mișcări prin care îl folosește ca pe un secret de relevare a ideii de Perfecțiune.

Leave a Reply