24 ore pe zi

Majoritatea oamenilor asociază ideea de frumusețe cu ‘a arăta bine’, însă la Antica studio – salon de infrumusetare acest lucru nu este altceva decât componenta unui proces a cărui miză este a te simți bine. Desigur, rezultatul final este important, cu atât mai mult într-o lume orientată către obținerea lui într-un timp cât mai scurt. Riscul pe care îl implică acest tip de comportament este de a altera miracolul experiențelor care ne definesc, al ritualurilor care ne fac speciali amintindu-ne că există un loc secret în care putem mușca din viață cu pofta unui devorator de Frumos.

Acel loc este intimitatea fiecăruia dintre noi. Specialiștii Antica se abat de la protocolul clasic de a coafa, de a realiza tratamente cosmetice sau de a făuri imagini supuse trecerii timpului/curgerii trendurilor. Căci deschid ușile universului în care îngrijirea înseamnă respect, înainte de toate. Să îți iubești părul, pielea, unghiile, dar mai ales, experiențele aparte prin care ajungi la imaginea mult dorită sunt factorii principali care contribuie la definirea conceptului Antica și relevă esența motivelor pentru care acesta se menține un salon cu circuit închis.

Greșim de dimineață până seara într-o mie de feluri. De la modul în care ne îmbrăcăm, până la felul în care așezăm un pahar pe masă. De la ceea ce nu trebuia să-i spunem unei persoane, până la faptul că ne punem pe ultimul plan. Tocmai de aceea, e vremea să învățam cum să nu (mai) greșim față de noi înșine- prin dizolvarea ideii de ‘frumusețe cometă’, echivalentul unei imagini strălucitoare care se pierde până la finalul serii, prăbușindu-se într-un gol generat de atenția pentru rezultat și nu pentru procesul obținerii ei în sine. În schimb, adevărata frumusețe pe care nu numai că o aduc în discuție specialiștii Antica, ci o și conturează prin experiență, know-how, viziune, pasiune, tehnologie de ultimă oră și produse profesionale apreciate la nivel internațional reprezintă un elogiu adus fragilității umane, de la piele până la păr.

Ritualul de a pătrunde într-o lume suspendată în timp, de a te descoperi prin dialogul constant cu cei pentru care nu ești un client, ci o persoană, precum și experiența de a te cufunda într-o baie de răsfăț de fiecare dată când treci pragul salonului din Popa Savu 77 sunt elemente firești pentru cei care (acum) știu că arăți bine nu atunci când ieși pe ușa specialistului, ci în zilele următoare, când coafura inițială se așează în zeci de feluri plăcute retinei, când pielea își arată strălucirea după ce machiajul e îndepărtat, când în minte îți răsună o muzică plăcută ce îți amintește să te iubești 24 ore pe zi.

Leave a Reply